fredag 26 februari 2010

2 år idag!


Idag fyller Zelda två, så nu börjar hon bli vuxen!
För det kommande året har vi en del planer: en fortsättning på klickerkursen (tillsammans med Lookie). En grundkurs för tävlingshundar där vi bland annat kommer att få lära oss att använda en bur som ställe att vila (Zelda ogillar transportburar, och sitter bara i dem när hon absolut måste). Vi ska även på agilityläger och freestyleläger, plus att vi ska på några fler utställningar, mest för miljöträningen och för att jag tycker att det är kul... Och Memea håller sitt vakande öga på oss så att vi styr åt rätt håll...
Så nu kommer vi att få se vad det kan bli av Zelda, nu när hennes grundträning är i stort sett klar.
Jag är mycket glad över min uppmärksamma och intressanta lilla hund!
Bild: Zelda 26/2 2008 (jo, det är rätt valp - jag blev mycket överraskad över att den brun/vita hund jag köpte till slut blev vit.)

9 kommentarer:

desperat hemmafru sa...

Vad kul att din blogg levt så länge. Jag hoppas att du fortsätter med den. Det är trevligt att varje dag gå in och se vad som hänt sedan sist.

Ej hundägare sa...

Grattis till er båda :) Jag tycker mycket om både det mänskliga och det hundliga här som så lätt lockar till varma leenden.

Denise Hundkonsult sa...

Grattis Zelda önskar Denise och Scott! Hoppas du får en riktigt bra födelsedag med många ben och smaskig tårta!

Lyckopiller sa...

Grattis storasyster!!!

Sigge Svamphund sa...

GRATTIS Zelda hoppas din födelsedag har varit till belåtenhet med en massa gott godis och trevliga presenter

Rudi sa...

Attans, så synd att vi inte skulle på samma läger. Det trodde jag. Matte hade sagt att jag skulle få leka med Zelda då. Men grattis än en gång ändå!

Ludde sa...

Ett stort grattis från en stor Ludde! Ska bli spännande att följa er på kurser och utställningar. Jag har fullt sjå att hålla ordning på husse och matte, så för mig blir det nog inga kurser eller utställningar.

Theresa sa...

Vad roligt att hitta hit. Jag hittade din blogg idag tack vare att jag håller på och läser boken om Zelda. Är precis på väg att skaffa min första chinese crested, och din bok hjälper mig verkligen på vägen.

Jag kommer att fortsätta följa din blogg med stort intresse. tack för en jättebra/ tänkvärd bok som har fått mig att bestämma mig för att en "kines" är rätt för mig. (nu gäller det att hitta en bra uppfödare...)

Unknown sa...

Lycka till med din egna CC!