torsdag 23 oktober 2008

Kontakt med brorsan!


Här är Zeldas bror Bonbon (Brunius Bonfire) som vi fått kontakt med genom bloggen. Kul! Som synes är de inte särskilt lika till utseendet, ska bli spännande att få veta mer om hans personlighet!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Bonbon är en nyfiken liten kille med väldigt bestämda åsikter om vad han får och inte får göra, även om det går emot vad matte och husse har sagt.Han har precis blivit könsmogen, och har plötsligt glömt allt han har lärt sig vad gäller lydnad och annat, men det blir förhoppningsvis bättre med tiden. Annars är han en underbar kille som älskar att stå i fokus, ligga i knät och kela, och strör underbara små pussar omkring sig.

Anonym sa...

Snälla Åsa har du Bonbons mattes mailadress?? Jag skulle så gärna vilja ha lite foton på hon lilla plutten =)
Jag blev såååå glad när jag slog upp sidan och såg att du hade med honom =)

Kramar Maria

Anonym sa...

Från Åsa, i Köpenhamn: Bonbon låter litet tuffare än Zelda som är en väldigt mjuk liten hund. Hon är snarare diskret, men även hon har som sagt börjat ta ut svängarna litet. Jag är imponerad över att de här små hundarna vågar gå in i en slyngelålder!
Just nu tänker jag en hel del på andra unghundar som glömt allt de lärt sig... det är sorgligt att så många blir övergivna just i den här åldern - tänk om deras ägare hade haft litet mer tålamod, då hade de kanske fått sin drömhund...
Vet du vad Bonbon väger? Zelda är som en Italiensk Vinthund under pälse...

Anonym sa...

Hej Åsa!
Hoppas allt är bra med dig och Zelda.
Jag vägde Bonbon i dag..vågen stannade på 6 kilo. Han älskar mat, skulle nog kunna äta i tid och otid. Tyvärr har han en känslig mage, så jag får vara lite försiktig med vad jag ger honom, förutom torrfoder. Han älskar grönsaker och frukt i alla former. Gör Zelda det också?
Må så gott.
Många kramar till Zelda från Bonbon.

Unknown sa...

Hej igen!
Zelda väger 4,5 kg, hon äter när hon blir hungrig (har torrfordret stående framme), men har ingen jätteaptit. Hon hittar en del mat när vi är ute (vi bor nära ett McDonalds) och gillar hundgodis, grisöron och annat som hon kan gnaga i sig.
Hon tuggar även i sig litet morot o äpple, men entusiasmen är inte enorm. Korv, däremot, gör alltid succé...