söndag 8 december 2013

Nu är jag tillbaka!

Landade igår morse, åkte hem och duschade, bytte kläder och kastade mig sedan ut till Älvsjömässan för att titta på SM i freestyle.
:-)
Grattis Sandra och Thyra som tog guld, och särskilt grattis Kerstin med Miles som tog silver! Kerstin har jag känt sedan vi gick på freestyleläger tillsammans för flera år sedan. Jag har sett hennes vinnande program utvecklas och falla på plats. Jag har sett hennes cirkustält blåsa bort på tävling, och jag har sett Miles titta överraskat på henne på träning: "Vaddå springa runt tältet, jag fattar verkligen inte vad du menar."
I somras tog Miles sitt championat, och nu silver på SM. Hur uppmuntrande är inte det! Har ingen bra bild, det får bli senare. Så bra jobbat!

Medan ni väntar får ni titta på den här:


6 kommentarer:

Lena sa...

Men så roligt att du är tillbaka! Hoppas du haft det finfint! Konstigt vad man vänjer sig, jag har som vana att titta in här i stort sett varje dag, även när du är borta :)

Arlo sa...

Välkommen tillbaka! Jag blev så överraskad när jag träffade dig vid freestyleringen igår, men inte förvånad. Ett freestyle-fan av klass missar inte SM även om man måste kasta sig hem från Etiopien :-))
Stämmer in i gratulationerna till både Sandra och Kerstin med respektive!

eva s sa...

Härligt att du är tillbaka, så jag får något att läsa :)

Anonym sa...

Veldig hyggelig at du er tilbake. :-) I mellomtiden har jeg hørt på Sommar i P1 fra en tid tilbake, om hjernen, mindfullness, Etiopia og små hunder. Veldig inspirerende, så tusen, tusen takk og hilsen fra Mette i Kristiansand, Norge.

Bingolotti sa...

Välkommen tillbaka, du kom hem lagom till snön:-)

Olga da Polga sa...

Välkommen tillbaka! Hörde din fina röst på radion idag då förstod jag att du nog var hemma igen!

Ser ut som en Basenji på bilden!