tisdag 31 december 2013

Lantlig promenad.

Igår passade vi på att ta en lantlig promenad innan det blev för mörkt. Inga koppel, inga andra hundar, inga människor.
Zelda fortsätter att överraska.
I alla år har hon gått lite bakom oss när vi varit på väg bort, och sedan sprungit framför på vägen hem. Hon har mest hållit sig på vägen/stigen. Igår (hon är nu fem och ett halvt) var hon som en annan hund - plötsligt sprang hon hit och dit med Nemi, och såg faktiskt ut att ha kul.
Kors i taket!
Och så uppmuntrande att se - hennes liv kommer bli betydligt roligare om promenaderna utanför staden inte bara blir ett nödvändigt ont.
Här ska ni få se något ni inte har sett tidigare: hon hittade till och med något äckligt att rulla sig i (titta mitt uppe på ryggen). Lilla hjärtat!


Nemi kom hem med ett antal tistlar som fick pillas loss efter dusch (övre bilden underifrån, huvudet ner, frambenen ut åt sidorna) :



Omväxling förnöjer!

5 kommentarer:

Erika sa...

Visst är det härligt att hundarna aldrig slutar att utvecklas och fortsätter att överraska. Du har ju också en skön inställning att det är kul när de busar lite! Love it.

Anonym sa...

Härliga damer :-)
Visst är det toppen med lantliga promenader.
Kan livet vara bättre än när man får rulla sig i äckel, min puff kommer så stolt när han är färdigrullad.
De eländiga tistlarna kan jag gott vara utan. Har dock lärt mig att det är lättast att hålla i tisteln och dra bort håret från tisteln.
Gott Nytt År

Maud Ayas och Shantis matte sa...

Koppla av och ladda för all träning och alla aktiviteter 2014. Njut av livet på landet. Roligt att Zelda trots allt uppskattar det lite grann.
Aya har slutat hosta och är inte sjuk längre.

Bingolotti sa...

Go Zelda, härligt att höra:-). Gott Nytt År till er alla!

Jeanett Lemmeke sa...

Ser ut som om ni promenerat hos oss :-)

God Fortsättning !