måndag 24 september 2012

Piercad och punkterad


blev Nemi när en äldre tik förklarade vad hon tyckte om små kinesdamer. Hon verkar hämta sig väl efter förskräckelsen och såren har börjat läka som de ska.
Och jag som trodde att en liten tik var någon slags garanti mot hundslagsmål...

7 kommentarer:

Eva sa...

Men stackars gumman!
Ja, äldre tikar är inte alltid att "leka" med...
Och att små tikar skulle vara mindre benägna att hamna i slagsmål... Värsta skadan jag har hört talas om här på ett bra tag (undantaget ngt rent överfall av "tokig" hund) var en vavvatik som bet tag i en tass på en ännu mindre vavvatik. Blev en hel del stygn och pyssel.

Olga da Polga sa...

nej men ajaj,lilla öronlappen ...

desperat hemmafru sa...

Uuuups! Tur att det inte blev värre...

[Anna] sa...

MEn oj det där såg inte skönt ut :(

Jag som lever uppe i norrland har lite storstadfrågor eftersom det eventuellt blir en tripp med Gimli till sthlm december.
Något bra vandrarhem eller annat boende att rekommendera? Hur är det att åka lokaltrafiken(man ska ju ta sig med bur, hund och lite annan packning till och från...)
Du kanske vet om det är kaos den helgen med hundar överallt?
Något annat att tänka på?
Tack på förhand
//Anna

Asta och Iris sa...

Oj, fick ont i magen när jag såg bilden. Kommer allt för väl ihåg när Asta bet sönder örat på den 7 år gamla blandrasen. Inte kul alls. Hur gjorde ni mattar upp?

Unknown sa...

Vi mattar delade solidariskt på skulden - vi borde båda ha varit mer uppmärksamma. Det var ju faktiskt ingen större skada skedd, det lilla hålet tvärsigenom örat kommer att läka snabbt, och de andra likaså.

Maud Ayas och Shantis matte sa...

Vilken obehaglig upplevelse. Tur att ni mattar kom överens efteråt i alla fall.