torsdag 27 september 2012

Ganska säkra hösttecken:

Andra kineser som vi träffar är ordentligt påklädda, skrev tyvärr inte upp vad den här heter, det låter japansk och nu har jag glömt det...



och Casper står i porten och vägar att gå ut i (det lilla) regnet. Vi hann ut och kissa, när vi kom tillbaka stod han fortfarande kvar på samma fläck. Han är inte lättflyttad.


7 kommentarer:

desperat hemmafru sa...

Det är tydligen bara kineser som tycker att regn och rusk är läbbigt... Och storleken har ingen betydelse, fast det visste vi ju redan ;-) Det är väl mest bara labradorer (och draghundar) som står och viftar med svansen och kastar sig ut från och med nu och fram till april? Buzz står inte och väntar vid dörren direkt. Men det gör han inte på sommaren heller. Riktiga skitvädersdagar är han dock som ett dagisbarn som inte vill ta på sig overallen. Han blir liksom blir slapp och ledlös och bara ramlar ihop när man ska klä på honom. Hi, hi. Men ut ska han - oavsett väder. Vi klär på i olika längder och lager på lager om det behövs. Väl ute funkar det toppen!

Eva sa...

Kan berätta för ovanstående att amerikansk coker MYCKET sällan vägrar prom pga väder... Ska vara vågrät nederbörd eller värme då:) Och i havanaisgänget vill åtminstone en inte in hur det än vräker ner...
Casper påminner om amer bulldoggen jag gick med ett tag. 55 kg som trodde han skulle DÖ av lite duggregn. Inte så lätt flytta på:D

Maud Ayas och Shantis matte sa...

För vår del är det dags att uppdatera regnplagg inte så mycket för Ayas skull som för min. Mycket päls att torka efter varje promenad. Fuktig päls som tar lång tid att få torr.

Anonym sa...

Den japanska kinesen heter Mr Miyagi :)

Unknown sa...

Till Anonym: Sorry! Tack!

fianathome sa...

Ingen av min smånosar gillar regn. Svansen falnar och det är inte roligt. Så det blir bara "nöd"promenad här då det regnar. Lite roligt för ju äldre de blir, ju svårare är det att övertala de små att de måste gå ut. Verkar som de kan hålla sig väldigt länge bara de slipper fulväder. Kloka som pudlar så klart :))

Anonym sa...

Min puff vill inte heller gå ut i regnet, helst inte ens när det är fuktigt på marken. Jag brukar killa lite under hakan å säga nu går vi, ibland hjälpa till å puffa på lite lätt bakifrån. Kommer vi igång å går funkar det bra. Men ibland travar man (han)lyckligt hemåt så fort uppdraget är utfört.