söndag 16 september 2012

Och ytterligare ett café!

Nu har Vasastan fått ett nytt hundcafe, eller rättare sagt har Vasatan fått ett hundcafé. Det ligger på Dalagatan 54. Den vita grinden som måste passeras innan man kommer in visar att detta är ett café där hundarna som vill kan umgås med varandra.

Därinne finns en relaxavdelning:


Bord och stolar för hussar och mattar:


Och andra hundar, här Nemi i farten med två dvärgpinschrar:


I motsats till afternoon-tea cafeet som ligger några kvarter bort kommer jag inte att gå hit för att skriva, men det verkar vara ett perfekt promenadmål när vädret inte är så kinesvänligt så att hundarna får tillfälle att röra sig i en ny miljö...

7 kommentarer:

ej hundägare sa...

Den övre fotot med spegelbild av dig i fönstret får mig att undra om det är en ny deckare du skriver på...

Britt Marie o Rudi sa...

...och jag slås av hur otroligt rena stadshundar måtte vara alltjämt om de välkomnas i sådana miljöer....och fårskinnen...oj, de skulle vara en enda hoptovad lerkaka om Rudi fick gå rätt in dit från promenaden :-)

Unknown sa...

När vi har promenerat några kvarter på asfalt har vi inte hunnit bli särskilt smutsiga. Vi får se om cafeet har kvar "skinnen" (de är av lätttvättad syntet) i höst när gästerna kommer att vara om inte smutsigare så i alla fall blötare...

Asta och Iris sa...

Åh vad avis jag blir.

Maud Ayas och Shantis matte sa...

Ska testa när jag åker in till stan. Skönt att kunna ta med Aya när man ska fika. Det ser fint ut.

Lyckopiller sa...

Härligt!
Ang. Elof och hans getingbett. I somras jagade han nog den eftersom det satt i munnen, men den här gångenhade han bara otur och träffade på en ilsken en.

Veronica sa...

Jag kan tipsa om ett hundfik i Norrtälje på Vigelsjövägen 21,Tangens Hundfik ifall ni är i krokarna!