onsdag 2 maj 2012

Tjoho, tävligssäsongen har börjat!

Igår var en underbar dag! Solen sken, forsytiorna blommade, perfekt med andra ord! Nu kan jag säga att vi tävlar i kass två respektive tre, inte bara att vi kvalificerat oss att göra det. Resultatet? Zelda fick 20.45 poäng och hamnade på sjunde plats, och varenda förlorad poäng berodde på mig. För det första var hon väldigt undrande i början av programmet, det var först när jag kom på att jag glömt att ta av mig solglasögonen (!!!) som hon blev bättre till mods... Sedan kom vi för nära det otäcka plastbandet som avgränsade banan, då var hon tvungen att titta på det i stället för att snurra. Stackars hund. Kommentarer: "Mycket bra slut" (bild 2, Zelda bugar på ryggen)vilket ju var uppmuntrande eftersom det är det vi har arbetet mest med!
Nemi fick en tiondeplats med 21,20 poäng, med kommentarerna "Jättefin kontakt", "Roligt program". Missarna var fler än de moment som fungerade, vet fortfarande inte riktigt vad det berodde på, men kul hade vi, och hon apporterade handduken som hon skulle. Duktiga lilla hund!
Och så kom vårt lag trea i 6+, så vi fick med oss en rosett hem även denna gång!

9 kommentarer:

Britt Marie o Rudi sa...

Roligt att se foton från era program! Nemis program har du ju skrivit tidigare att du hoppades skulle inbjuda till många skratt. Tydligen lyckades ni med det enligt domarprotkollet. Kul! Och så skönt det måste ha känts att bugningen på ryggen funkade! Grattis till rosetten!

Maud Ayas och Shantis matte sa...

Stort grattis! Så fina bilder.Vilka framsteg ni har gjort.
Mycket att tänka på förutom själva programmet. Att solglasögonen skulle spela roll den här gången.

Ewa Ivarsson sa...

Grattis till rosett och att ni hade så kul.. !!

Anonym sa...

Verkar roligt det dä med freestyle!

Asta och Iris sa...

Vad kul, grattis!

Anonym sa...

Grattis! Vad ni är duktiga!

Olga da Polga sa...

Åh vad kul! Vilka härliga kommentarer ni fick!
Grattis - nu är ni på gång!

Eva o Milo sa...

Grattis till er alla.
/Eva o Milo

Pennys matte sa...

Stort välförtjänt GRATTIS till er alla tre!