tisdag 22 maj 2012

Ekologisk disk

I framtiden kommer vi att behöva minska både energiförbrukningen och utsläppen av exempelvis kemikalierna som ingår i maskindiskmedel.
Härom dagen var vi med och testade en mer miljövänlig modell som Pennys familj håller på att utveckla. Penny visade, Zelda o Nemi fattade direkt, alla arbetade i harmoni...

9 kommentarer:

Jeanette sa...

Absolut miljövänligt - och tidssparande! Klart hunden ska arbeta lite för kost&logi...;)

Humlespunk sa...

Speciellt praktiskt blir det om man har en ingrodd gratängform. Inget skrubbande för mig, och en mumsig och tidskrävande aktivering för hundarna :)

desperat hemmafru sa...

Jag tillämpar också den miljövänliga disken ibland. Skönt att få se att fler gör det. Får en känsla av att man "inte får" ge sin hund matrester och så. Att det är skadligt för hunden. Men jag tror ärligt talat inte att det är skadligare än vad det är för oss själva. Får väl tillägga att min hunds huvudsakliga föda är torrfoder, så att ingen blir upprörd. Fast torrfoder i sig kan man ju också ifrågasätta. Hur naturligt är det egentligen? Bäst vore väl förstås fina råvaror varje dag. Men dit har vi inte kommit ännu. Ekologisk disk däremot. Där hänger vi med :-)

Eva o Milo sa...

Vilken lycka för hundarna, jag själv skaanamma detta miljövänliga sätt oftare/Vänliga hälsningar Eva O milo

ej hundägare sa...

:-)

Britt Marie o Rudi sa...

Samma disksätt tillämpar vi här hemma när det gäller mejeriproduktrester,som är populärast hos Rudi. Annars inte. Kanske för att vi inte har diskmaskin...

Pennys matte sa...

Fantastiskt roligt att se alla tre hundarnas glädje av varandra - vilken lekfullhet och vilket samarbete och vilken tydlig konfliktlösning vid behov. Och diskningen - en belöning för att Penny inte tigger vid bordet - och det är ingen mat utan bara liten slick ...det räcker gott.

Asta och Freja sa...

Haha vilken suverän lösning och det bäst är att man kan ha med sig diskmaskinen till sommarstugan:-)

Cruellas sida sa...

Samma typ av diskmaskin har vi! :D