måndag 21 maj 2012

Nytt hopp för oss med små hundar!

Här ser ni Vanda Gregorová från Tjeckien med Chihuahuan Roxy:


De har just tagit silver i VM i freestyle, något som inte ansetts vara möjligt med en liten hund. (Domarna ser inte de små hundarna, de kan inte göra tillräckligt distinkta rörelser osv osv)
Men nu visar det sig, som det gör ibland, att det som så många trodde var ett faktum i själva verket var fel. Heder åt Vanda som uppenbarligen inte har låtit sig störas av att många antagligen har tyckt att hon slösat bort sin tid på sin lilla hund.
Sånt inspirerar!
Förresten så kom hon även trea i både HTM och freestyle med sin andra hund, en aussie. Tre medaljer på samma VM, visst låter det som ett rekord?


4 kommentarer:

desperat hemmafru sa...

Klart man kan med liten hund! Tänk att vi människor är så kategoriska. Och tur, som sagt, att inte alla lyssnar på hur det egentligen ÄR...

Karin Schylberg sa...

Ja visst är det superinspirerande! Har också hört alla de trista argumenten, men nu finns det bevis på att det går! Hoppas någon lägger ut en film snart!

Grattis till uppflyttningarna!
Ska du tävla på lördag i Tyresö? (Du skrev i ditt förra inlägg om Skarpnäck, men där är det ingen tävling på länge)

Isåfall ses vi där! Kul!

Karin och bostonbrudarna

Åsa Nilsonne sa...

Jag menade Tyresö...

Ewa Ivarsson sa...

Men då måste jag ju ta mod till mig och komma och hälsa.. när är det, eller rättare sagt när startar ni, förmodar att det är på Tyresö BK? ser inegn info om det på deras hemsida....
Hälsningar från oss i Tyresö!