tisdag 1 maj 2012

Hotellnatt!

Vi har sovit över i Linköping för att vara pigga och fräscha inför tävlingsdagen (Nemi fortsätter att vara bilsjuk). På hotellet fick varje hund en liten goodie bag med vattenskål, godis och basjspåsar. Det här hotellet hade ett smart tillägg: ett äldre lakan som man kunde lägga exempelvis över fåtöljen så att hunden kunde vara där utan att håra/smutas ner. Där fanns även ett vänligt brev där hundägaren uppmanades (på förekommen anledning) att inte ha hunden lös inne i hotellet och att helst inte lämna hunden ensam på rummet... Nemi utforskade hela rummet, inklusive garderoben, båda hundarna gillade fåtöljen, och sist en bild på vattenskålen! Straxt är det dax! Vi har fått utmärkta startnummer, 7 för Nemi o 8 för Zelda, av 18 respektive 12 startande. Det blir en lång dag, först går heeleworklasserna, sedan freestyle klass ett som är stor, sedan kommer vi, och till sist är vi också med i 6+ tillsammans med tre andra människor, idag kör vi bara en hund var.

9 kommentarer:

Asta och Iris sa...

De undersökte allt,ser jag. Fick fåtöljen godkänt?

Lycka till idag!

Asta och Iris sa...

Hej igen,
Såg din kommentar på min blogg. En trimras får aldrig badas när den ska ryckas, och rycker gör man ända in i det sista inför en utställning. Håret reser sig nämligen efter badet och "fastnar" lite. Då gör det ont på hunden om man rycker hår. Nu får jag inte rycka henne på tre veckor ungefär. Hur det kan vara så har jag ingen aning om men om jag ska spekulera borde det ha med fettet i pälsen att göra. Än en gång, lycka till idag!

desperat hemmafru sa...

Lycka till idag! Hade varit kul att få titta på. Jag behöver bli lite gladare tror jag. :-)

Britt Marie o Rudi sa...

Lycka till! Kul att se att det finns så hundvänliga hotell.

Anonym sa...

Lycka till!

Och vilken utmärkt ide det där med gamla lakan. Jag brukar ha med mig egna gamla lakan för mina hundar - men det vore verkligen service med en hotell som hade detta att bjuda ut till sina håriga gäster.

Det är också intressant hur olika hotell prissätter hundarna. Det finns dem som tar inget extra, dem som tar ca. 15 € /hund för hela vistelsen, dem som tar 15 € för hela vistelsen och dem som tar 15 €/ hund/natt och 15 €/natt oavsett hur många hundar man har med sig.

Karin Schylberg sa...

Lycka till idag Åsa! Ser fram emot att läsa om hur det gick!
Jag har förresten anmält mig till helgen i Karlstad med Lina första helgen i september om du också ska dit kan vi göra sällskap. Maila mig isåfall. (fast det är ju ett tag kvar;))
Karin och bostonbrudarna

Unknown sa...

Till Karin: Kiul. jag har också anmält mig! Sällskapar gärna!

Unknown sa...

Till Maria: Hotellet vi bodde på tog inget extra, men vi fick ett rum utan mattor och med möbler som såg ut att ha haft närkontakt med en eller annan hund (utan lakan...)

Anonym sa...

Hih :) Jag måste avslöja här att jag själv är lite nojig när det kommer till sängkläder. Det är inte bara för hundar jag släpar med mig gamla lakan, utan jag har nog med mig lakan åt mig själv också. Eftersom vi med mina "små" vänner blir oftast inackorderade just i rummen vars möblemang oftast har varit med om en och annan närkontakt :)