tisdag 15 maj 2012

På bussen efter träning på Hundudden idag

Den snälla kvinnan som satt mittemot fotade, hundarna sov...

4 kommentarer:

Britt Marie o Rudi sa...

Där ser vi två damer som har jobbat bra på träningen. Så praktiskt att kunna slappna av så där på hemvägen.

Asta och Freja sa...

Vad fina hundar du har och vad härligt att se dem avslappnade i knät sådär. När du berättar om hundudden längtar jag hem till Stockholm. Det måste vara roligt att vara hundägare i Stockholm. Tänk vad mycket man kan göra!

Åsa Nilsonne sa...

Det finns för- och nackdelar med allt, och ibland önskar jag mig en litet lugnare och renare omgivning... Men i stort är det riktigt trevligt att bo här med hund!

desperat hemmafru sa...

Det ser så himla mysigt ut! Jag slits mellan att ha en eller två hundar (som du ju vet). Den här bilden är definitivt FÖR två hundar. :-) Men så har jag börjat läsa vad olika hundpsykologer skriver om att ha två hundar och då blir jag förundrad över att det överhuvudtaget fungerar... Fast de skriver väl förstås mest om problemen som uppkommer och inte fördelarna? Tror att jag har funderat och vänt och vridit för mycket. Det roliga med att skaffa en hund till drunknar i rädslan över att något ska bli fel. Borde man inte tänka på allt som kan bli rätt i stället? Hur som helst, du ser ut att ha en riktigt mysig stund!