fredag 18 maj 2012

Nya lärdomar står som spön i backen...

Idag skulle klass 1 börja med banvandring kl 10.
23 ekipage skulle starta, och ofta kommer tävlingarna igång litet efter utsatt tid. Så jag tänkte att jag för ovanlighetens skull inte skulle sitta och vänta så länge med hundarna i miljön som jag trodde skulle var stressig.
När vi kommer fram är det Nemi och jag som ska in. Av de 23 anmälda hundarna i klass ett var det bara 6 (!) som kom till start.
Hugga!
Vi fick kasta oss direkt från bilen in på planen. Inget klädbyte, ingen uppvärmning. Ändå kom vi trea med 22,90 poäng! Jag har en del ideer för vad vi kan göra annorlunda (förutom att vara ute i GOD tid) på söndag!
Zelda var på gott humör men vägrade att återgå till att använda alla fyra benen, så jag petade på henne, det får man inte göra... Stort poängavdrag...
Vi kom i alla fall 5/8 med 19,95 poäng, många kloka kommentarer fick vi, jag tror att det kommer att gå bättre nästa gång. Om inte Zelda improviserar alltför mycket...

Bild: trött liten hund som varit riktigt duktig! (Vi verkar ha fått fel rosett - vi kom trea, inte tvåa...)

7 kommentarer:

Jeanette sa...

Grattis till Nemi och tredjeplatsen och Zeldas femteplacering:) Vad Nemis päls har vuxit!! Snart har dom samma frisyr båda två.

Asta och Freja sa...

Grattis! Vad duktiga ni är och vilken snygg rosett:-)

Siriosmilla sa...

Grattis!!!

Anonym sa...

Hon är jättesöt. Grattis.

Ewa Ivarsson sa...

Bra jobbat!
Grattis till er alla!

Maud Ayas matte sa...

Jätteduktigt, grattis!

Olga da Polga sa...

Kul!