måndag 13 januari 2014

Kladdigt, klantigt...

Igår testade jag att belöna med baconost, variation i belöningarna är ju bra.


Det dröjde dock inte länge innan osten hamnade i pälsen, och stackars Zelda fick ägna flera minuter åt att slicka bort den.
Tydligen krävs bättre teknik.
Även bättre fototeknik - bilderna där hon viker sig dubbel blev för suddiga till och med för mig.

7 kommentarer:

Arlo sa...

Hahaha...känner igen det där. Jag köpte en likadan tub till Rudi och det var klet i mungipor, på öronlappar och på mina fingrar så det gick inte alls att fokusera på uppgiften.

Unknown sa...

:-) Det var trösterikt - nu när jag tänker på det känner jag mest folk med korthåriga hundar med stående öron som har fastnat för tubostbelöning...

Unknown sa...

Vi älskar tubost! Men Åsa, du får ju vika dig tredubbel för att nå ner till dina små kineser.

Maud Ayas och Shantis matte sa...

Måste pröva, men här finnns långa öron med mycket päls så vi får se hur det går.

Lena sa...

Å jag brukar få osten på fingrar och hand och sen är hela min hand liksomen belöning. Roll- on burken tyckte jag var praktisk men jag blev så skeptiskt till innehållet med så lång hållbarhet att jag tvekar pga det..

Arlo sa...

Lena, roll-on-burkar har jag några här hemma men undrar , som du, vad det egentligen är dom slickar i sig. Det känns inte bra, även om hundarna verkar älska smaken. Men är det mer än en kemiskt framställd smak?
Jag köpte också en tom plasttub att fylla med kletigt godis och spruta i duktiga hundar. Men det blev en total flopp, felkonstruerad på något sätt.

Lena sa...

BMW: Ja visst känns det ..obra ... men onekligen fiffigt format på belöning, särskilt när det är 15 grader kallt.. Som nu :/