tisdag 5 februari 2013

Äntligen hemma, och sovstil.

Så! Nu är ordningen återställd - hundarna kom hem igår kväll. 


Deras sovstil är som deras vakna stil.
 Zelda la sig vid mina fötter, somnade, och låg kvar på samma fläck när hon vaknade på morgonen.
Nemi la sig, reste sig, flyttade på sin leksak, hoppade ner på golvet, hoppade upp igen, la sig, bytte plats, somnade, vaknade, bytte plats, somnade, vaknade, tog ett skutt över mig för att se om det var bättre på andra sidan. Flyttade leksaken och passade på att tugga på den och slänga litet med den, somnade om...
Hon har en hel del energi, den hunden, och igår när hon var uppe i varv över att vara hemma igen märktes det mer än vanligt.
Och nu ska vi träna!

7 kommentarer:

Maud Ayas och Shantis matte sa...

Härligt att hundarna är hemma igen.Det är när man är borta från hunden som man upptäcker hur man nästan lever i symbios med dem. Hundrasttider sitter i ryggmärgen och att gå en promenad för egen del är ju en helt annan aktivitet.Man växer ihop med sina små livskamrater på ett sätt som är svårt att förklara för icke-hundägare.Att planera sin tid också utifrån hundens behov möts ofta av oförståelse. Så njut av glädjen att få återuppta era träningspass.

ej hundägare sa...

Vilken bedårande bild :)

desperat hemmafru sa...

Fniss. Ja, nog kan man avläsa personligheten hos hundarna även kvällstid/nattetid. Sid måste busa och skälla av sig innan han somnar. Buzz bara lägger sig till rätta och sover - precis som Zelda. Tack och lov verkar Sid ändå sova lugnt när han väl sover. Fast han flyttar nog på sig lite då och då, men väldigt diskret. Sover jag gott märker jag det inte.

minniemonroe@live.com sa...

Hej!
Har själv 3 små hundar och du får jätte gärna kontakta mig då jag läser din blogg och kanske kan dela med mig av något du kan vara intreserad av?

Vänliga hälsningar
Camilla

fianathome sa...

:)
Det är så fantastiskt roligt med dessa personligheter. vi har ju 4 pudlar här hemma och ingen är lik den andra trots de är nära släkt - mor och barn.
Jag blir sugen på att bära med mig en pudel upp i sängen när jag hör det där. Jag är mycket vaken om natten och hade varit mysigt med sällskap. Fast då kan man inte ändra sig sen...
Har lyssnat på din ljudbok om sömnen. Det var väldigt bra! Den tar jag till mellan varven och det hjälper!

Charlotte Z sa...

Åh, vad de är söta på (still)bilden! Tycker deras olika personligheter också matchar deras olika öronstilar; Zeldas soft liggande öron och Nemis ivrigt stående dito:-)

Britt Marie o Rudi sa...

Så skönt att ordningen är återställd. Du undrade när tävlingssäsongen sätter igång...ja, häromkring startadeen förra helgen. Vi är anmälda till helgen som kommer, men åker inte om väglaget blir riskabelt. Det är ett par timmars restid...