torsdag 11 oktober 2012

Lyssna:


"Finns det bättre träningstillfällen än ljumma sommarkvällar på nyklippt gräsmatta? Här finns sommarkvällarna året runt.
Hallen är byggd 2012. Underlaget är konstgräs med sandfyllnad och sviktpad och har anlagts för bästa svikt, stötdämpning och fäste och minskad skaderisk. Vi var valt ett konstgräs från Turfs som använts på ett flertal agilityanläggningar i bl.a. Holland. Temperaturen ligger runt 20 grader. Bara ett par meter bort ligger skogen för den perfekta uppvärmningen och nedvarvningen. Träningsytan i hallen är 36 x 17 meter."
Det är en beskrivning av en ny träningshall för hundar i Stockholm, Täby närmare bestämt. Det är Norra Stockholms Hundcenter som nu har byggt klart, och vi ska förstås dit och testa. Idag. Vi har anmält oss till en kurs i framåtsändande vilket är underbart bra att kunna om man vill öka svårighetsgraden i ett freestyleprogram.
Går in på reseplaneraren, så gör vi som inte har bil.
Det visar sig att vi ska åka med tre olika bussar, och beroende på hur vi åker tar resan dit mellan en och en och en halv timme. Vi kunde med andra ord lika gärna gå kurs i Uppsala... Saknar sällan bilen, men just nu känns det motigt att stå och vänta i kylan på bussar som kanske inte kommer.

4 kommentarer:

eva s sa...

men det verkar fint där : )

Marina sa...

Vad kul! Vet inte om det är ett alternativ, men kanske att man kan ta Roslagsbanan till Hägernäs, och sedan ta en promenad genom skogen till Arninge.... och sen kan du väl komma hit med hundarna och ta en fika (jag kan hämta, för jag har bil!

Unknown sa...

Till Marina: så gärna!

Marina sa...

Ring och tala om när du ska ut hit, så syr vi ihop något!