När hundarna har ätit kycklingvingar (en var) kommer kalket som de inte tar upp ut som små, vitaktiga hårda bollar som knappast har någon doft, det brukar bli tre per hund. Allt annat har omvandlats till energi eller mer hund. Effektivt!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
7 kommentarer:
Mina hundar hälsar och tackar för att du har tipsat om kycklingingar - det har blivit en klar favorit! Frågan är om man också kan våga sig på att servera kycklingklubba? Vad tror du?
Jag minns i höstas, när jag gav min pudel kycklingvinge stack hon direkt ut på baksidan och grävde ner den i blomkrukan. :)
Det går säkert att servera vilken del som helst av kycklingen. Fördelen med vingarna är väl att de är billigare än klubbor och bröst, och att de kräver litet tuggarbete (mycket skinn och ben).
Är övertygad om att mina damer skulle uppskatta en klubba.
Mycket...
Ännu har jag inte fått smaka sån delikatess! Fast jag pekar och pekar på såna bloggisar som får äta kycklingvingar! Törs inte, mumlar matten och ger mig något mindre äventyrligt att gnaga på. Suck!
Att hundar inte skall äta fiskben och kycklingben men väl brosket i kycklingvingarna var nytt för mig. Jag lär mig alltid något nytt här på Din trevliga och stimulerande sida!!!
OBS - kycklingben ska serveras råa, ifall ni inte har läst tidigare inlägg...
Här är också en fegis till matte...
Skicka en kommentar