torsdag 12 januari 2012

Allt i sin ordning, och prinsessmöte.

Här ser ni Zeldas vänstra öga (det var svårt att få en bild där båda var skarpa). Nu är stygnen borta, och vi får vänta ytterligare några veckor innan det går att säga hur slutresultatet blir. Fortfarande rinner båda ögonen litet, största skillnaden är att de aldrig ser irriterade (litet rodnade) ut, och att Zelda verkar gladare, tacka 17 för det om hon ofta har haft ont... Veterinären hade aldrig opererat en puff tidigare, det är mest kortnosiga hundar vars ögonlock behöver justeras för att fungera som de ska... (Hårstrået som syns ligger inte i ögat, det hänger framför.)

Och så har de små prinsessorna träffat en annnan prinsessa...

8 kommentarer:

Olga da Polga sa...

Roligt att ni är tillbaka igen :-)
och så skönt att du märker att hon är gladare nu efter operationen. Så ont det måste gjort hela tiden, det kan ju göra ont när man bara får en liten ögonfrans i ögat en kort stund.

Hihi barbieprinsessor är roliga att leka med. Abba är också väldigt förtjust i deras långa vackra hår ...

Britt Marie o Rudi sa...

Vilken förnämlig prinsessträff!Barbie har Rudi aldrig träffat men han skulle älska att få mojsa runt med hennes hår!
Så bra att Zeldas op gick enligt planerna.

Unknown sa...

Vi hade inte heller träffat Barbie tidigare...

desperat hemmafru sa...

Hoppas att resultatet håller i sig och att ögonen kanske slutar rinna helt. Kan ju fortfarande vara lite irriterat och svullet efter operationen väl?
Du har två otroligt söta tjejer, det tycker i alla fall Buzz som tittade på filmen tillsammans med mig. :-)

Pennys matte sa...

Gläder mig att vackra Zelda nu slipper irritationen i sina ögon för gott! Börjar undra litet om Penny kanske också har problem?

Eva sa...

Väldigt vackert öga det där! Härligt att allt verkar gått bra.
För en fd "Barbienörd" blir det lite hoppande hjärta :) (Fast jag har faktiskt "offrat" en som sågades itu o blev pilot i modellplan...)
PUSS till töserna!

Anna Stigsdotter sa...

Zelda ser ju jättefin ut. Chalis ögon rinner också. Har försökt med olika saker, koksaltlösning mm, men inget hjälper. Han verkar inte irriterad själv men jag ska be veterinären titta när det är dags för sprutan i mars. Vet du hur man får bort den brunröda färgen från ögonvätskan? (Chali har skalperat en barbie tillhörande ett av mina barnbarn.)

Unknown sa...

Till Anna: på kineser är det ju enklast att bara hålla pälsen kort under ögonen. Annars vet jag ingen metod som fungerar utom antibiotika, och det vill man ju inte ge livet ut (fast en del gör det, preparatet heter Angel Eyes), inte tillåtet i Sverige. Det finns blekmedel, men det vill man kanske inte ha så nära ögonen.

Nu är frågan om Barbir ska bli hundleksak eller doneras till något litet barn...