söndag 1 januari 2012

God fortsättning!

Så nu börjar 2012 - mina planer/förhoppningar som matte är att hundarna ska vara glada och friska, och att vår träning ska gå framåt.
Våra träningsmål:
Zelda: vi siktar på ett freestylechampionat (uppflyttningspoäng tre ggr i klass tre) samt start i lydnadsklass 1. Hoppas även att vi kan ta oss till SM-uttagningarna. För att komma dit ska vi hamna bland de 12 eller 14 bästa i klass 3... Här börjar det bli riktigt svårt. Kul!
Nemi: Diplom i klass två, start i klass tre. Start i lydnasdsklass 1.
Med hundarna ska vi träna precision, lära in nya rörelser, öva stadga. Själv ska jag arbeta på mitt förhållande till musiken, jag behöver bli bättre på att låta musiken berätta vad jag ska göra. Ska även se till att hålla styrkan uppe genom att inte hoppa över träningspassen på gymet, och att utveckla dansen genom (fortsatta) danslektioner.
Jag hoppas att vi kan åka på läger även i år, det är alldeles oerhört utvecklande!
PS Det smäller även på landet, fast inte alls lika mycket.

3 kommentarer:

Britt Marie o Rudi sa...

Jo, det smäller även på landet. Fast inte alls lika mycket och hänsynslöst som i tätorter.
Det var rejäla mål du satt upp för det nya året! Ni kommer säkert att nå dem tillsammans och vi får följa er dit via bloggen. Kör försiktigt hemåt i snöstormen!

Maud Ayas och Shantis matte sa...

Det var manga och stora planer du har gjort infor det har aret. Du kommer sakert att klara det du har foresatt dig. Funderar ocksa pa lydnad 1 och fortsatta med freestyle. Stockholms cockerklubb har kurser som jag tanker haka pa innan lydnaden borjar i var i Julita.Tror ocksa att det ar viktigt att tanka pa dansen i freestylen. Det ar mycket fokus pa hur hunden gor sina trick, men inte alla mattar klarar sin egen del. Mikaela som vann freestylen var en duktig dansare ocksa vilket lyfte hennes nummer.
Ska du dansa privat eller ga pa kurs. Har tips pa riktigt bra danslarare, om du behover.
Har lamnat Aya till uppfodaren for forsta gangen, medan jag studerar hundlivet och lite annat i Bangladesh.
Det ska bli roligt att satta igang att trana med henne igen.

Anonym sa...

Härligt att du våga sätta höga mål. Själv kan jag bara ta ett litet litet steg i taget, för att innerst inne drömma lite mer;) Freestyleläger blir det nog för min del också i sommar, men förhoppningsvis så ses vi innan dess! Karin och bostontjejerna