fredag 27 maj 2011

Hur svårt kan det vara???

Tänkte att Nemis program skulle börja och sluta med att hon sitter i mitt knä - så nu ska hon lära sig att hoppa upp och sätta sig där när jag sitter på huk. Detta är fjärde gången vi tränar, fortfarande får jag inte upp bakbenen. Trodde att det skulle vara väldigt enkelt, men det var fel...

3 kommentarer:

Anna sa...

Hoppar hon upp i knäet om du t.ex. sitter på en stol? ett tips kan vara att sätta dig på huk med ryggen lutad mot en vägg, knäna i jämnhöjd och fötterna bredvid varandra så att hon får plats att hoppa upp i knäet. Sen kan du utveckla det till så som du vill ha det när hon väl förstått att det är upp i ditt knä hon ska :)

Unknown sa...

Tack! Och nej, hon hoppar inte upp själv när jag sitter på en stol, hon verkar tycka att det är för högt... (Ber att bli upplyft...)

[Anna] sa...

Jag rekomenderar oxå att göra som Anna sa men när nu Nemi inte vill hoppa så högt så kanske du kan börja sitta på en låg pall och lära hon hopp upp, alternativt hopp upp på en pall utan att du sitter där. Min kines han ställer sig som alltid först och hoppas på bakbenen och jag måste skjuta ifrån mig han så han får lite mer fart för att hoppa upp. Jag då inte lärt in det färdigt ännu men jag har gjort som Anna skrivit. Lycka till :)