onsdag 2 mars 2011

Dog choreography...

Jag har tänkt ha etiopisk musik till mitt freestyelprogram - Zelda och jag ska ju som sagt tävla i slutet av april. Vad kunde då passa bättre än att se om det fanns någon lokal dansare/koreograf som kunde hjälpa mig?
Jag hittade Adam Chienjo. Här ser ni ett kortkort klipp från övning utan hund, och en liten intervju - vad tycker en kenyansk dansare om att hjälpa till med en koreografi för en hund?

6 kommentarer:

desperat hemmafru sa...

Wow vilken snygging! ;-) Verkar som du har en fantastisk resa med häftiga och annorlunda inslag. Inte utan att man är avundsjuk med tanke på din koreograf...

Britt Marie o Rudi sa...

Ett vinnade koncept helt klart! Jättekul idé!
Jo, koreagrafen går inte av för hackor han heller...

Olga da Polga sa...

hahaa vad rooligt!!! Han ser verkligen ut att tycka att det blir en spännande utmaning och erfarenhet - sen kanske han kan lägga dit det här på sin meritlista ... Undra vad hans kollegor (om där finns några) kommer tänka, hoppas han berättar det med stolthet... Tycker han att det är märkligt att det finns "hunddanstävlingar" eller har de även sådant där?

Arlo sa...

Vi tränar träget vidare på utmaningen. Nu finns en liten film från kvällens träningsstund på bloggen.

Unknown sa...

Till Olga da Polga: Nej, han hade aldrig hört talas om freestyle, men jag visade honom några Youtubeklipp innan vi började, så att han skulle kunna tacka ja eller nej till uppdrage. Han blev överraskad och litet taggad, tror jag...
Han berättade också att han hade försökt förklara för kollegerna, och att de nästan hade skrattat ihjäl sig...
Till Rudi: O så spännande, koller nu direkt!

Erik Hedin sa...

Ett sånt otroligt spännande och kreativt samarbete! Ser fram emot den färdiga "rutinen". Dansare inspireras mycket av alla uttryck i form av rörelser och hundarnas är förståss inget undantag. Så mycket mer spännande med ett Etiopiskt/personligt tema än de mainstreamaktiga man oftast ser i freestylesammanhang. Häftigt värre Åsa, lycka till!!