onsdag 23 mars 2011

Antiskallfisk

Nu ska vi berätta om ett effektivt och förhållandevis billigt träningsredskap: antiskallfisken.
Instruktion: Man tar en liten hund som har svårt att hålla tyst (vi nämner inga namn), och låter henne bära antiskallfisken under promenaden. Eftersom hon inte vågar släppa fisken (då kanske en annan hund vars namn vi inte heller ska nämna får tag i den) så blir hon tvungen att hålla tyst.
Genialiskt, om jag får säga det själv!

Bild: Vår antiskallfisk, tack Agneta!

7 kommentarer:

becca sa...

Fiffigt hiihihi ;) Och vi har ingen aning om vilka namn som man skulle kunna nämns :P hehe

ej hundägare sa...

Wow! Det var verkligen ingen ful fisk :-)

Marina sa...

Hur smart som helst! Sen är väl bara frågan hur länge tålamodet räcker. Hur som helst - det var jättekul att ses igen, och att få träffa de båda namnlösa hundarna!

Freja Phaléne sa...

Hade jag bara fattat det där med att bära på saker vore det väl bra... Min syster gör sånt... Fast jag vovvar inte ute. Bara hemma om hissen kommer, det är inte till oss då nämligen för här har vi aldrig folk...

Erika sa...

Det är ju jättesmart ju! :D

Olga da Polga sa...

Ååh vilken superidé!!!
Dorinda skäller också när hon ser någon och älskar också grejer men ingen annan av hundarna är särskilt road av hennes leksaker. Och det är väl det som behövs förståss, lite konkurrens om saken så hon håller kvar den i munnen ...

Christina Klosterberg sa...

Det där tricket har jag med testat, men med en liten anka istället;) Den här bloggen var verkligen jätteintressant. Kommer gärna tillbaka igen!