onsdag 20 april 2011

Host!

Som tur är mår Nemi redan mycket bättre. Det blev ett knappt dygn med osannolika hostattacker - jag trodde först att hon hade fått något i halsen som höll på att kväva henne. I går natt hostade hon och kräktes fler gånger än jag har hållit räkningen på. I natt väckte hon mig en gång, hostade men kräktes inte. Kanske ska jag inte vara sur på vaccintillverkaren trots allt.
Här ser ni en ganska mild liten hostattack från igår kväll:

De goda nyheterna är således att hon mår bättre, de riktigt tråkiga att Zelda inte får tävla i någon av de freestyletävlingar vi anmält oss till eftersom Nemi måste ha varit hostfri i tre veckor innan Zelda får röra sig bland andra hundar.
Jag är väldigt besviken.

11 kommentarer:

Britt Marie o Rudi sa...

Tacka sjutton för att du är besviken! Det var min första tanke igår när jag läste att Nemi hostade, att nu ryker freestyletävlingen. Själv fick jag stryka en lydnadstävling i samband med Rudis hosta förra våren.
Nåja, Nemi är på bättringsvägen, det är bra!Så håller vi tummarna för att Zelda slipper undan.

Christina Klosterberg sa...

Hosta är jobbigt och kan sitta i ett tag. Synd att du missar tävlingen. Önskar henne alla krya på hälsningar som finns!

Unknown sa...

Jo, jag har inte ens försökt att hälla isär hundarna, så vi får väl som sagt hålla tummarna för att inte Zelda också börjar hosta...
Men det kommer fler tävlingar, det var ju lyckligtvis inte uttagning till landslaget det handlade om...

Olga da Polga sa...

Nämen åh, såklart du är besviken!!

Jag önskar Nemi snabb tillfriskning och att Zelda slipper hosta!

desperat hemmafru sa...

Oj vilken hemsk hosta! Och så otroligt typiskt att du och Zelda inte får tävla! Tur du är expert på mindfulness. Själv hade jag butit ihop av besvikelse. ;-)

Maud Ayas och Shantis matte sa...

Ja, precis så lät Aya också. Så skönt att Nemi redan börjar tillfriskna. Hon ser ju inte ut att ha tid att bry sig så mycket när det är så mycket annat hon måste ha koll på runt omkring.
trist med tävlingen, men nu kommer zelda att ha hunnit träna ännu mer inför nästa.

Becca & Olga sa...

Men lilla Nemi då <3 Hoppas hon blir av med det snarst!!
Och tråkigt att ni inte får tävla :(

Katarina sa...

Tråkigt att missa tävlingen givetvis, men tur i alla fall att vaccinet förkortar sjukdomsförloppet. Nanna fick också kennelhosta i ettårsåldern, men den gick snabbt över och hon smittade inte ner vår andra hund. Konstigt nog fick jag inga förhållningsorder från veterinären...

Denise Hundkonsult sa...

NEJ! Så trist! Jag är så besviken för eran skull! Trist trist trist - ni som är så redo i erat program! :( Krya på dig Nemi, och träna vidare Zelda :)

Unknown sa...

Tack alla som skickat vänliga mail. Idag har Nemi bara hostar en gång - blixtförbättring!

Unknown sa...

och natten till torsdagen hostade hon inte alls!