onsdag 1 juni 2011

Platsliggning.


Jag har svårare att stå ut i två minuter än vad hundarna har.

7 kommentarer:

Britt Marie o Rudi sa...

Det är låååånga minuter och ännu längre blir de när man står gömd och inte har en susning om vad ens hund håller på med bakom knuten.

Unknown sa...

Gömd??? Vilken klass är det???
Vi tycker ju fortfarande att ettan verkar svår och avlägsen...

Jeanett Lemmeke sa...

:-) Jag minns när jag tävlade med en av mina tikar för många år sedan. Sex minuter utom synhåll, vovven låg fint när jag gick och när jag kom tillbaka. Men ändå fick vi en nolla på det momentet.

Det visade sig att min ögonsten var kissnödig, väntade till matte (läs jag) var redigt gömd, varpå fröken traskade iväg och gjorde sina behov. Sedan snabbt tillbaka och lade sig fint på ursprungsplatsen... Hahahaha!! Efter det har jag också svårt att vänta...

Anonym sa...

Vad söta hundar du har, jag har en fråga till dig som hundägare.
Tycker du att det hade varit lättare för dig om halsband/täcken o.s.v. var typanpassade för en specifik hundras?

Unknown sa...

Till Jeanett: förstår att hon var en ögonsten!
Till Anonym: Halsband till puffar ska inte ha fleece eller liknande på insidan, då tovar pälsen. Inte heller dekorationer som pälsen kan fastna i. När det gäller täcken använder vi bara allvädersoveraller när det regnar, kyla klarar hundarna bra med den päls de har. Overallerna måste förstås passa (inte samma modell som hade fungerat på en tax), men de är inte specialdesignade för kineser (däremot för små hundar med relativt långa ben).
Fast om det fanns någon som sydde specifikt för puffar så skulle jag förstås bli intresserad och testa...

Britt Marie o Rudi sa...

Redan i tvåan är det platsliggning med föraren utom synhåll i tre minuter. I trean som vi tävlar i nu är det fyra låååånga minuter....Men än så länge har Rudi legat kvar lugnt och sansat även om han en gång "ägnade sig åt kroppsvård" som det stod i domarprotokollet och då blev det neddrag.

Unknown sa...

Till anonym: PS: jag har problem ibland med att pälsen fastnar i blixtlåset. En typanpassad overall skulle ha mer tyg under dragkedjan så att pälsen hölls undan... Eller annan fiffig lösning...