onsdag 22 juni 2011

Malle på besök...

Igår hade vi besök av Ruben, snart 6 månader. Inte mina hundars favvogäst, men det går allt bättre...

Video: Ruben inventerar leksakskorgen

Foto: Litet godis underlättar umgänget...

7 kommentarer:

desperat hemmafru sa...

Hej Åsa!
Tack för att du ger mig lite perspektiv på tillvaron. Ja det ÄR jobbigt att flytta, men samtidigt skapar det nya möjligheter precis som du säger. Och jag försöker rensa, rensa och rensa. Det är väl ett hemskt I-landsproblem egentligen? Det där med att det är så skönt att göra sig av med saker - för att man har för mycket prylar. Idag kommer t ex en person och tittar på mitt piano. Det tog lite stryk i förra flytten och i nästa hus finns det inte någon naturlig plats för det. Känns inte heller så smart att flytta ett piano runt Europa. TYVÄRR. I det här fallet skapar det jätteångest. Pianot har inte någon hög användningsfrekvens nu för tiden, men tidigare spelade jag ganska mycket. Sedan fick jag det av min farfar. Kan man verkligen göra sig av med sådana saker. Jag har bestämt mig för att komma över min separationsångest och gå vidare. Man kan alltid köpa ett nytt piano om det passar. Eller?

Britt Marie o Rudi sa...

Min förra hund, collien, hette Ruben, till vardags Rubbe-Gubben!

Britt Marie o Rudi sa...

PS. Jag försöker ibland, senast idag, kommentera hos "desperat hemmafru" men lyckas inte nu när Blogger krånglar så. Om hemmafrun läser detta - kan du inte ändra så du tillåter alla att kommentera hos dig? På så sätt kan man komma runt problemet.
Ursäkta, Åsa, att jag använder din blogg som mellanhand :-)

desperat hemmafru sa...

Åtgärdat möjligheten att kommentera nu. Hoppas jag... Visste inte att det fanns en sådan inställning som jag hade. Typiskt. Välkommen att kommntera hos mig nu i alla fall.

becca & olga sa...

Hihi vad kul med leksakslådan :D

Unknown sa...

Kul att kunna förmedla kontakt!

ej hundägare sa...

Åsa, jag läste din kommentar om att flytta hos Desperat hemmafru. Ibland behöver man ju bara en ny infallsvinkel på ett problem för att det ska lösa sig lättare. Inflygning från ett annat håll sas, och landskapet ter sig annorlunda. Rensa bland böcker är hos mig ett problem som jag inte riktigt kunnat lösa, sålt av och ffa gett bort efterhand men där finns ändå för många i bokhyllan (och i övriga lägenheten). Ska nu testa "Låtsasflytta", som du skriver, för en ordentlig rensning! Många böcker som bara står där får högst sannolikt inte följa med och bli medtaget "bråte"!