fredag 10 december 2010

Torsdag på Sveavägen.



Här kommer nästa försök. Tyvärr måste jag be er klicka på bilderna för att kunna läsa texten (helst 2ggr så att de blir så stora som möjligt), detta är ett tekniskt problem som jag måste lösa....
Badepisoden är som jag uppfattade den, jag tänker försöka beskriva sådant som händer, inte klippa ihop orelaterade foton till en påhittad berättelse.

10 kommentarer:

Britt Marie o Rudi sa...

Kul idé! Vi ser fram emot flera sådana inlägg!

ej hundägare sa...

Instämmer med Rudi och Rudis matte.

Puppans matte sa...

Det är svårt att tro att den blöta Nemi som är på väg ut ur duschen är samma hund som den nybadade, välborstade skönheten i den andra bildsekvensen. En ytterligare aspekt av Kinesisk kameleonthund?

Olga da Polga sa...

Hiihi riktigt bra ju!
Och Nemi! Hon är ju otroligt vacker! Jag vill bara se henne mer och mer, vilken outgrundlig blick hon har.
Som att för att förstå vem hon är, måste skala av varje förklädnad i hennes kameleontdräkt för att tillslut lära känna henne ... Otroligt spännande liten varelse

Anonym sa...

Suveränt roligt tycker jag. Jag funderar själv på vilken berättarröst jag ska ge mina vovvsingar på bloggen. Jag tycker att det är väldigt roligt när hundarnas egna tankar kommer fram.

Unknown sa...

Jag har tidigare trott att det var min förtjänst att Zelda gillar att bada, men jag har gjort exakt likadant med Nemi, och hon gillar det fortfarande inte alls...
Zelda springer in i badrummet med glad min, Nemi låter sig inte lockas in ens med godaste godiset. Konstigt eftersom Nemi är mer oöm, Zelda mer rädd om sig.

Jeanette sa...

Tack för ett gott fnitter - riktigt ser stackars Nemi och känner hennes frustration! Kul - för alla utom Nemi då;)
Så vacker när eländet är över!

Denise Hundkonsult sa...

WOW! Hur har du lyckats med det där Åsa?! LÄR MIG! Hightech, bra jobbat! Coolt och snyggt! Kram!

Pernilla sa...

Vad roligt att läsa din blogg. Den bjuder på mången skratt och många härliga bilder på dina fina pufftjejer.
Jag har själv en naken tik från Lohamra, som för övrigt har de snyggaste och härligaste kineserna. Sen har jag ännu en nakentik med Gerds linjer i.
Din Nemi har jag kikat på sen hon var pytteliten. Jag försökte nämligen övertala fd. sambon att vi skulle köpa henne. :D Men vad kul att hon kom till dig som bloggar så flitigt om henne så att man får följa henne ändå.

:)

Anonym sa...

Helt underbart!