tisdag 21 december 2010

Kors i taket! Zelda griper!


Zelda, som många kineser, handskas vanligen mycket varligt med föremål. Vi har nu tränat för att få till ett snabbare och mer kraftfullt gripande, och här ser ni resultatet. För att vara Zelda är detta ett jätteframsteg!

8 kommentarer:

Britt Marie o Rudi sa...

Bravo, bra jobbat! Kul att se!Varje framsteg är en seger!

Nelssonmatte sa...

Då fortsätter vi att träna här också! Nelsson gör ungfär som Zelda, medan den pigge 8-månaders Kairo hugger apporten (om han får chansen),drar iväg och endast med kraftfull övertalning släpper den.

Puppans matte sa...

Vad snyggt, hon griper ju verkligen i apporten!!!! Bra jobbat, jag tror jag anar hur mycket jobb, tålamod och uppfinningsrikedom som ligger bakom.

Unknown sa...

Till Puppans matte... ja, med tanke på att flertalet hundar glatt hugger tag i sådant man viftar med framför nosen på dem är det nog bara någon som tränat en kines eller liknande som kan se det storslagna i Zeldas nya tveklöshet...
(Nemi - lilla hjärtat - har betett sig som en bulldogg från första stund så det här behöver ju inte bli en så stor utmaning även om man har en kines...)

Anonym sa...

Kan det vara konkurrensen från lilla Nemi som sporrat?
Tänker på maten: en ensam hund äter håglöst medan två i samma rum slukar maten!

Unknown sa...

Jag tror inte att konkurrensen med Nemi spelar någon roll för just gripandet - är Nemi i närheten blir Zelda mindre intresserad av föremål, inte mer. Snarare tror jag att jag äntligen börjar begripa hur jag ska träna med henne för att hon ska vara trygg och vilja samarbeta...

Agneta sa...

Strålande! Som alltid!

Anonym sa...

Låter uppmuntrande!