söndag 27 november 2011

Gasa/bromsa...

Svår uppgift: att träna samtidigt med två hundar där den ena behöver bromsas (Nemi) och den andra behöver gasas (Zelda).

9 kommentarer:

Vicky sa...

Hej. Jag såg att du också deltar i Fannys grundkurs online. Kul att det finns fler där med samma ras :-) Mina grabbar är visserligen nakna, men det känns skönt att det finns nån annan på kursen som förstår utmaningarna med att träna kineser :-)

Du får gärna kika in hos oss här:
http://busochpip.blogspot.com/

mvh Vicky

Gudrun sa...

Va? Går du också den kursen? Har jag inte sett... Vi är ett av de sex hundekipagen där...

Kakan sa...

Hej Åsa!
Jag hittade några så fina bilder på dina hundar från freestylekursen i somras som jag skulle vilja skicka dig. Var kan jag skicka de?
Vänliga hälsningar Karin och bostonbrudarna

Unknown sa...

Till Vicky - välkommen, det var roligt och litet oväntat att upptäcka två kineser på kursen - de är litet speciella att träna... (minst sagt)...
Till Gudrun: det var efter att ha läst om kursen på Alfons blogg som jag anmälde mig.
Till Kakan! Kul att höra av er! Så roligt med foton, är det en mailadress du vill ha?

Kakan sa...

Japp en mailadress blir bra Åsa! Om du inte vill lägga ut din, så maila mig på kschylberg@hotmail.com så skickar jag bilderna! Förresten vad spännande med mässan. Vi kommer att vara där! :)

Gudrun sa...

Jamen just ja! Jag skrev ju om den där. Kul att du hakade på! När jag "gick in" i klassrummet så såg jag en till tjej som jag träffat i hundsammanhang så hundvärlden är bra liten ibland... Himla bra koncept för jag vill gärna höra det som sägs om och om igen (är lite trögtänkt) och då passar det ju bra att bara återvända till deras kommentarer. Det är ju mellan kurstillfällena som träningen sker även i vanliga fall.

Pennys matte sa...

Det skall bli otroligt roligt att få se Dig Åsa med Zelda och Nemi på söndag förmiddag på Hundmässan i Älfsjö! Alla tummar vi har i vädret för Er!!!!!

Lena Stenvall sa...

Hej!
Jag har också två väldigt olika hundar till personligheterna. Men såg att "min" instruktör Lena på Hundens Hus startat en kurs för mattar/hussar med två hundar, det lät ju jätteintressant!
Att titta på olika behov och förutsättningar för att få en "flock" att fungera..

Unknown sa...

Till den som det berör... det är på söndag eftermiddag som vår del av showen går av stapeln (och alla inslag är mycket korta...)