söndag 9 oktober 2011

Samträning...

Igår tränade vi tillsammans med Linda Laikre som har svenk-danska gårdshundarna Holly och Ester, och Mari Edman med taxarna Garbo och Chaplin. Om detta kan ni läsa mer på Maris blogg.
Sammanfattningsvis gick det bättre än jag hade vågat hoppas (vi kommer att kunna vara med) men det är mycket kvar att träna på...

2 kommentarer:

Britt Marie o Rudi sa...

En, av enligt mig mycket få, fördelarna med att bo i storstad...träningskompisar och träningsmöjligheter i massor! Klart ni ska vara med och det kommer att gå hur bra som helst! Taxar är väl förresten inte så ofta förekommande i freestylesammanhang? Kul!

Olga da Polga sa...

Vad roligt! verkligen super att kunna träna tillsammans!

Åsa, Zelda och Nemi, vet ni vad jag önskar fanns (apropå ingenting här ifrån er blogg) men en tanke som slog mig igår då vi träffade min svägerskas lille treårige son.
- En bok för hundrädda barn.
Denne lille pojke är oerhört hundrädd trots att han aldrig varit med om något ur en vuxen synpunkt skrämmande hundmöte, men han har heller aldrig fått chansen till att lära känna några söta busiga kloka mjuka och spontana "kineser" heller. Tänk om de barnen fick lära känna en Nemi och en Zelda? Där de kanske kan få en möjlighet till att förstå hur och vad hundar tänker och känner.
Om ni har tid någongång så tror jag att just ni tre viljor skulle kunna göra en sådan bok som jag skulle kunna ge till honom så att också han kan våga komma hit till oss och leka någongång ... Det vara bara det