fredag 25 december 2009

Zelda på Adlibris topplista (psykologi)!

Zeldaboken ligger redan på nionde plats på Adlibris topplista för psykologi! Sådant gör en författare glad!!!

4 kommentarer:

Unknown sa...

åhhh vilken bra bok!!!!! Jag är besatt av hundar jag med och sträckläste din bok med stor igenkänning, även om vi har olika hundar... Jag tycker mycket om hur du skriver om relationen mellan människa och hund. Jag vet inte om du har läst något av Kenth Svartberg som doktorerat på hundars personlighet? Du kan hitta hans texter på deras (Kenth och Niinas) hemsida www.svartbergs.se om du är intresserad.
Vänliga hälsningar Christel Kurén

Anonym sa...

Jag har också just sträckläst boken och blev helt betagen. Jag är också för första gången inne och kommenterar i en blogg.
Aldrig förut har småhundar intresserat mig nämnvärt men nu känner jag ett starkt behov av att få klappa en CC och känna hur pälsen känns.
Din bok är verkligen tankeväckande. Jag har nu en cocker spaniel och många av de funderingar omkring relationen människa/hund som du tar upp har jag också funderat på.
Tack för en jättebra bok.
Hälsningar Camilla Rosén

Unknown sa...

Så roligt att ni tycker om boken- och ja, jag har läst Kenths avhandling. Jag misstänker att många inte vet att hundar sinsemellan kan vara så olika, så jag hoppas verkligen att hans kunskaper når ut. Jag hade tyvärr ingen möjlighet att ta med allt jag läst i bokens referenslista...

marina sa...

Jag förstår alla som gillar boken, det gör jag med, fast jag inte är hundägare själv. Lättsam, och tankeväckande läsning!