lördag 28 februari 2015

Kolla!

Pernilla Pöykiöniemi har lagt upp den här inspirerande bilden inför dagens tävling i Storfors, fast egentligen går den av stapeln utanför Karlskoga, i Lerviks hundhall.

Ser ni den enorma rosetten i mitten?
Den delas ut till den hund som tar sitt championat.


Tänk om det blir Zelda! Vi har i alla fall sovit gott på hotell i natt, hon verkar pigg och glad, vi ska göra så gott vi kan. Hoppas bara att domarna inte hakar upp sig alltför mycket på klädseln eftersom jag glömde att ta med kostymen som hör till Zeldas program... Får improvisera och låna en slips...

Och till alla som säger att man inte ska bry sig om titlar och rosetter utan bara tävla för att det är  kul kan jag bara säga att för mig gör titlar och rosetter att det blir extra kul att tävla ... och går det inte idag så går det nästa gång, då hinner jag kanske till och med lägga in Zeldas "tassar på mina händer" momentet :-)

Nemi som inte behöver fler resultat i HtM 2 (det visste jag inte när vi anmälde oss) får göra en belöningsstart, dvs bli påmind om att det när som helst - även under tävling - kan dyka upp en rolig leksak :-)

4 kommentarer:

Lena sa...

Håller tummarna! 😀

Maud Ayas och Shantis matte sa...

Ni har en dag full av möjligheter framför er. Och vem vet var den stora rosetten kommer att hamna.
Skaffa en riktigt tjusig slips. Lycka till !

Anonym sa...

Lycka till!
/ej hundägare

Eva Bodfäldt sa...

Håller tassar och tummar!