måndag 31 augusti 2015

Och Zelda ...

Och igår var det Zeldas tur - hon kom fyra i båda sina starter med höga poäng för tolkningen av musiken, tyvärr tappade hon förtroendet för mellanpositionen så programmet kollapsade mitt i - men början och slutet gick fint :-) ...
Ur domarkommentarerna:
Härlig utstrålning, unikt program som man minns, bra kontakt, snyggt slut...
Sedan ett flertal kommentarer om att positionerna kunde varit bättre :-)
Det blev i alla fall 22.45 respektive 22,75, vi jobbar på!

söndag 30 augusti 2015

Osannolika saker händer ibland!


Nemi gjorde igår sin första tävling i Freestyle klass tre. Mitt mål var att vi skulle ta oss igenom programmet hjälpligt, att hon inte skulle bli stillastående mitt i, att jag skulle komma ihåg koreografin.
Resultatet blev, som ni ser, ett cert vilket är detsamma som uppflyttningspoäng vilket är detsamma som ett tredjedels championat.
Helt otroligt.
Nästa start gick ännu bättre, men då bestämde hon sig - när vi nästan vara klara - för att springa av planen för att kvittera ut sin välförtjänta belöning. Därmed inträffade två saker: för det första upptäckte hon att det inte fungerade eftersom burken kycklingen låg i var stängd, för det andra att vi blev diskade :-). Så på det hela taget var det nog utvecklande för oss båda - hon kanske låter bli att sticka i framtiden. och jag blir mer alert så att jag kan ropa tillbaka henne v.b. :-)
Hursomhelst är jag oerhört imponerad av min duktiga lilla hund, vem hade väl kunnat ana detta!

Och så vill vi gratta alla andra som fått efterlängtade uppfyllt och cert, det var en rolig dag och nu ska vi tillbaka för nästa omgång som blir Zeldas två starter i HtM tvåan.

lördag 29 augusti 2015

Jaha kära vänner - nu sätter vi igång igen! Hoppas att ni ser fram emot hösten och dess alla möjligheter, det gör vi!
Idag kommer Nemi att köra sitt nya freestyle 3 program i Kungsör för första gången, och i morgon är det Zeldas tur, då i HtM 2.
Nemis program får vi väl se som en prototyp som ska utvecklas, Zeldas är mer färdigt och ska förhoppningsvis så småningom ge oss ett diplom i HtM 2. Det kan sedan byggas ut och förlängas så att det fungerar i klass 3, om vi inte tröttnat på Edit Piaf innan dess...